XIII. Jánossomorjai Rézfúvós Találkozó és Minősítő Verseny – 2023.11.29.

Meghívó

Jelentkezési lap

Jelentkező_gondviselői hozzájáruló nyilatkozat

Jelentkezés, online

Intézményünk tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Jánossomorjai Rézfúvós Találkozó és Minősítő versenyt.

A rendezvény célja a szakmai tapasztalatcsere a tanulók és a tanárok részére, továbbá hogy lehetőséget adjon a zeneiskolás rézfúvós tanulóknak az egyéni szereplésre, megismerjék társaikat és meghallgathassák egymást.

A versenyre elsősorban Győr-Moson-Sopron Megye és környéke zeneiskoláinak rézfúvós növendékeit várjuk. Jelentkezni három korcsoportban lehet. A versenyzőknek két különböző stílusú és karakterű művet kell bemutatniuk. A zsűri a résztvevőket pontszámok alapján ARANY, EZÜST, vagy BRONZ fokozattal, a kiemelkedően magas színvonalú produkciókat NÍVÓDÍJJAL jutalmazza. A lehetőségeinkhez mérten a legtöbb pontszámot elért tanulók ajándékot kapnak.

A zsűri tagjai:

Dr. Molnár Gyula – kürtművész, a győri Széchenyi István Egyetem Művészeti Kar és a Richter János Zeneművészeti Szakgimnázium, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium kürttanára

Horváth László – trombitaművész, a győri Richter János Zeneművészeti Szakgimnázium, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium trombitatanára

Korcsoportok: (általános iskolai osztályok alapján)

I. 3-4-5. osztályos tanulók

II. 6-7. osztályos tanulók

III. 8. osztályos és középiskolás tanulók

Jelentkezési határidő: 2023. november 13. (hétfő)

Jelentkezési díj 1500,- forint, melyet a „Jánossomorja Művészetoktatásáért Alapítvány” képviselőjének lehet befizetni a helyszínen, illetve előreutalással az alapítvány számla-számára: 59600121-10027776 (Közleményben az iskola rövid nevét kérjük feltüntetni).